Thursday, September 13, 2007

Σε αναζητηση σπιτιου

Με ομοφωνη αποφαση της γενικης συνελευσης του εργαστηριου, αποφασιστηκε η ανευρεση ενος χωρου, ενος σπιτιου με σκοπο τη στεγαση των δραστηριοτητων μας. Απο σημερα και για περιπου 10 μερες ας ψαξουμε ολοι για χωρο στην περιοχη του κεντρου κατα προτιμιση.

4 comments:

jinx said...

Το κοστος δε θα πρεπει να ξεπερνα τα 300 ευρο το μηνα (ενοικιο συν λογαριασμοι) ενω τα τετραγωνικα του καλο θα ηταν να ειναι τα ιδια ή περισσοτερα απο το δωματιο της Καραβια. Οποιος βρισκει κατι ας το ανεβαζει σε comment.

jinx said...

Λοιπον....

Πηγα εχθεs και ειδα ενα σπιτι στον πεζοδρομο της Τσαμαδου στα Εξαρχεια. Ενα παλιο σπιτι σ ενα 2 οροφο κτισμα. 1ος οροφος, περιπου 70τμ, με 4 δωματια, που τα 2 απ αυτα μπορουν να γινουν 1 ενιαιο. Γυρο στα 300 ευρο χωρις λογαριασμους. Πολυ ωραιο, πολυ βρωμικο κ παλιο. Πολυ ωραια τοποθεσια. 1 χωρος για παρουσιασεις κ αλλοι 2 (μικρα δωματια) για οποιαδηποτε αλλη χρηση. Μπανιο, κουζινα επισης. Χωρος που θελει πολυ καθαρισμα,βαψιμο και φροντιδα για να γινει 'ανθρωπινος', ζεστος και αξιοπρεπης. Δεν εχουμε dead line για να αποφασισουμε, οπως στο σπιτι στη Μαυρομιχαλη...

Υ.Γ
Προσωπικα προτιμω (απ τα εως τωρα δεδομενα) αυτο της Μαυρομιχαλη.

unpause said...

Distixos simera ematha pos ayto tis mauromixali telika noikiastike...

Giayto, isos na kanonizame na doume ayto sti tsamadou?

I douleia pou mporei na xreiazetai den einai provlima.. to kostos isos einai alla mporoume na to sizitisoume...

Unknown said...

Γεια παιδιά.

Κάποιες πληροφορίες για κάποιους χώρους. Δεν τα έχω δει. Αν βρεθεί κάποιος εκεί κοντά και μπορεί, ας ρίξει μία ματιά.

1. Είναι ένα διαμέρισμα, γύρω στα 30 τ.μ. Καλιδρομίου και Ιουλιανού (ή Ιουστινιανού, δεν τα πάω καλά με τους αυτοκράτορες). Γύρω στα 200 το ενοίκιο. Το νοικιάζει κάποιος Ξενοφώντας, τον οποίο ψάχνω στο κινητό αλλά δυστυχώς δε βρίσκω.

2.Ένα στούντιο στου Ψυρή. Σε έναν από τους κεντρικούς που οδηγούν στην πλατεία, δίπλα στο παλιό Μπι.

Αυτά. Φιλιά σε όλους και στους ταξιδιώτες